Fashion·Samenwerking

Jurkjes wishlist: Esprit

Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke simpele jurkjes die ook in de winter gedragen kunnen worden. Ik heb een tijdje geleden heel veel jurkjes weggedaan, waardoor ik nu alleen nog maar zomer jurkjes in mijn kast heb hangen en ik daar graag verandering in wil brengen haha. Ik had laatst een jurkje gekocht bij de h&m, alleen ik vond hem achteraf toch wat minder leuk omdat de stof zo dun was, dus heb ik er een shirtje van gemaakt. Ik zat een beetje rond te kijken op internet en toen kwam ik terecht op de site van Esprit. Ik heb nog geen kleding van dit merk en ik kijk eigenlijk nooit op deze site, maar toch kwam ik een aantal leuke jurkjes tegen!

Ik vind zelf basic zwarte jurkjes heel leuk! Ze zijn goed te combineren, met een zwarte panty en bijvoorbeeld Clarks, en ze zitten erg fijn. Ik heb deze 3 jurkjes uitgekozen als ‘basic’, ze zien er erg comfortabel uit. Ze zijn alle drie gemaakt van een zachte stof, wat meestal erg lekker zit.

Ik kwam ook nog 3 andere jurkjes tegen die misschien niet zo basic zijn, maar wel erg leuk! Ik vind de eerste zo leuk omdat deze van denim stof gemaakt is. Ik heb zelf een blouse van denim stof, maar een jurkje ervan is natuurlijk ook erg leuk! Van de tweede vind ik het patroontje erg mooi, ook omdat ik nog niks heb qua kleding in zo’n patroon. Het derde jurkje heeft mouwen van een soort gaasachtige stof (is niet goed te zien op de foto) en de onderkant is van kant gemaakt en loopt een beetje wijd uit, wat het jurkje erg leuk en bijzonder maakt!

Ik ga zeker binnenkort even in de Esprit winkel kijken en opzoek naar deze jurkjes om ze te passen!

Q: Wat is jou favoriete kledingwinkel?

13 gedachten over “Jurkjes wishlist: Esprit

Plaats een reactie